De vigtigste principper for canadiske apoteker online – legitime canadiske lægemidler

De vigtigste principper for canadiske apoteker online – legitime canadiske lægemidler

150 150 Simon

De vigtigste principper for canadiske apoteker online – legitime canadiske lægemidler

Din recept kan blive forfinet af ethvert apotek i vores familie af Express Manuscripts postordre-apoteker. 2022 Express Scripts. Alle juridiske rettigheder er planlagt. 1 Express Method, St. Louis, MO 63121.

At købe medicin online kan virke problemfrit og også billigt, men du kan bringe dit helbred i fare. Selvom der er ægte apoteker på internettet, er der også nogle, der muligvis opererer ulovligt. Nogle apotekssider kan se troværdige ud, når de ikke er det. Det er meget vigtigt altid at inspicere for at sikre, at et apotek på internettet er ægte.

74 % af de canadiske websteder henter medicin fra det ydre Canada. Hvis du får medicin fra et vildledende onlineapotek, kan du bringe dit helbred i fare: Du kan ende op med en medicin, der indeholder forkerte eller skadelige ingredienser, eller ingen medicinske ingredienser i det hele taget. Dit problem kan forblive det samme, eller du kan blive værre.

Dine individuelle og bankoplysninger kan blive swipet. Nogle online-apoteker hævder, at de er licenseret af en canadisk tilsynsmyndighed for apoteker, når de faktisk ikke er det. I Canada er tilladelsen til apoteker og/eller farmaceuter underlagt territoriet af tilsynsmyndigheder for landdistrikter og territoriale apoteker, som er deltagere i National Association of Drug Store Regulatory Authorities (NAPRA).

Medicin, der markedsføres i ulovlige online-apoteker, bliver muligvis ikke gemt eller overført korrekt. Din online apotek kan være legitim, hvis den: kræver en gyldig recept fra en læge eller forskellige andre sundheds- og wellness-eksperter, der er akkrediteret til at træne i Canada. Er akkrediteret af en landdistrikts- eller territorial apoteksstyrende myndighed i Canada Har canadisk-licenseret farmakolog ed-danmark.com let tilgængelig til at besvare forespørgsler. Giver en vejadresse beliggende i Canada To måder, du kan inspicere, om dit onlineapotek er ægte: For websteder med oplysninger om en canadisk gadeadresse, konsultere apotekets regulerende myndighed for den pågældende provins eller territorium for at se, om apoteket har licens.

For en liste over canadiske tilsynsmyndigheder for apoteker, klik lige her. Hvis der ikke er angivet en canadisk adresse, skal du undersøge, om online-apoteket bliver en del af Drug Store Verified Site Program, som er et amerikansk program, der hjælper forbrugere med at genkende sikre såvel som legitime onlineapoteker. Rapportér problemer vedrørende et wellness-produkt købt online til Health Canada ved hjælp af sundhedsproduktklagetypen.

Hvis du har et problem vedrørende sundheds- og wellnessartikler, der er erhvervet online med et betydeligt betalingskort eller debetkort, kan du rapportere det til Canadian Anti-Fraud Centreat eller faux@centreantifraude. ca. Canadian Anti-Fraud Centre, der administreres af Royal Canadian Placed Police med konkurrencebureauet samt Ontario Provincial Cops, samler oplysninger om forbudte websteder for at hjælpe med politiets indsats kontra ulovlige procedurer.

Du kan ikke lovligt importere en receptpligtig medicin, medmindre du er en specialist, en lægemiddelproducent, en engroslæge, en tilmeldt farmakolog eller bosiddende i et internationalt land, mens du er besøgende i Canada. Hvis du er tiltrukket af at købe et lægemiddel over nettet på grund af det faktum, at det ikke er licenseret i Canada, skal du erkende, at der kan være et valg mere.

Endnu flere detaljer om SAP kan findes i det adhering to web-link: https://www. canada.ca/ en/health-canada/services/ drugs-health-products/special-access/drugs. html. For at mindske risici kontrollerer Wellness Canada sundhedsprodukter, der tilbydes i Canada, for at sikre, at de opfylder kravene til sikkerhed og sikkerhed, effektivitet og også topkvalitet. Når Health and wellness Canada afgør uautoriserede genstande, der kan udgøre store helbredstrusler, tager Wellness Canada ordentlig aktivitet og informerer også canadierne.

Leave a Reply