De grundlæggende principper for behandling af erektil dysfunktion – Mayo Clinic Health System

De grundlæggende principper for behandling af erektil dysfunktion – Mayo Clinic Health System

150 150 Simon

De grundlæggende principper for behandling af erektil dysfunktion – Mayo Clinic Health System

Urolog Tobias Kohler, MD, besvarer de bedst efterspurgte henvendelser vedrørende impotens. Vis udskrift til online video Erektil problemer Ofte stillede spørgsmål Hej. Jeg er faktisk læge Kohler, en urolog på Mayonnaise Clinic. Jeg er her for at tage fat på flere af de vigtige forespørgsler, du måtte have om impotens. Problemer sammen med impotens er faktisk super almindelige.

Derfor vil for eksempel 50% af 50-årige, 60% af 60-årige, således videre og så videre, helt sikkert have problemer sammen med penis erektion. Alligevel tyder det ikke altid på, at når du bliver ældre, skal du have problemer med penis. Der er masser af fyre i 60’erne, 70’erne og 80’erne og 90’erne sammen med vidunderlige seksuelle aktivitetsliv.

Så de faktorer, som du muligvis kan gøre for at passe på dig selv for at hjælpe med penis erektion, omfatter træning, spisning effektivt, med en kostplan med højere grøntsager og frugter, at have en slankere midterdel, hvile effektivt, holde op med at ryge. En hel del af disse ting, jeg nævnte, er faktisk lige så stærke som stoffer til at hjælpe med konstruktioner og forbedre din sexlivsstil.

Kapillærerne, der forsyner penis, er relativt små. Kapillær i hjertet og halsen er faktisk lidt meget større. Derfor kan penis forudsige hjertestop eller endda slagtilfælde år tidligere, når de kan forekomme. Ja og også nej. Derfor, når vores virksomhed taler om, hvad der helt sikkert er et problem sammen med erektionsproblemer, er definitionen faktisk et problem, der varer mere end tre måneder og er en konsekvent manglende evne til at få eller beholde en erektion nok til sex.

Og også derfor, hvis det opstår nogle gange, behøver du ikke at være så panisk over det. Men https://danmark-aptk.com/koebe-zithromax-paa-nettet/ hvis du har konsekvente bekymringer, bør og bør du absolut blive tjekket ud af en læge for at finde ud af, hvad der foregår, bestemt ikke kun på grund af det faktum, at der faktisk er fremragende behandlinger tilgængelige, men fordi vores team kan afsløre faktiske sundhedsmæssige bekymringer.

10 enkle teknikker til behandling af erektil dysfunktion i Jacksonville, Fl – Mciver Clinic

Derfor er der faktisk forskellige teknikker til at arbejde sammen med det. En måde er faktisk at give stoffer for at få roen i sindet tilbage. Endnu en måde er at bruge eksperters indlærte adfærdsteknikker for at få selvtilliden tilbage, så seksualterapeuter eller endda terapeuter kan faktisk hjælpe med dette problem. Nutidigt har vi en række nye, spændende, spekulative ting, som chokbølgebehandling af penis eller endda blodpladerigt blod eller stamvævsterapi.

Det er meget bedre at blive en del af et medicinsk forsøg for at se, om det virker, eller at vælge mere typiske terapier nu. Hvis du ønsker at være faktisk en god partner for din medicinske gruppe til at hjælpe med at håndtere problemer sammen med penis erektion, det beløb et punkt, du kan gøre, er faktisk offentliggørelse af en aftale.

At være faktisk uddannet bringer al variationen ind. Mange tak for din mulighed såvel som vores virksomhed ønsker dig ordentligt. For mange individer er en kropslig undersøgelse og besvarelse af forespørgsler (medicinsk tidligere historie) alt, hvad der faktisk er nødvendigt for en læge at identificere erektionsforstyrrelser og rådgive en procedure. Hvis du har kroniske helbreds- og wellness-lidelser, eller din læge mener, at der kan være et skjult problem, skal du muligvis have flere undersøgelser eller endda en undersøgelse hos en ekspert.

Et eksempel på dit blod kunne sendes ud til et laboratorium for at tjekke for tegn på hjerte-kar-sygdomme, diabetesproblemer, nedsatte testosteronniveauer og forskellige andre sundheds- og velværelidelser. Ligesom blodbanen eksamener, er tisse undersøgelser faktisk brugt til at se for tegn på diabetes mellitus og forskellige andre rodfæste sundhedslidelser. Denne undersøgelse udføres normalt af en professionel på en arbejdsplads.

Det laver et videoklip, så din læge kan finde ud af, om du har problemer med blodcirkulationen. Denne undersøgelse udføres ofte i kombination med en behandling af lægemidler lige ind i penis for at fremme blodstrømmen samt lave en penis erektion. Din læge kan tale med henvendelser for at vurdere for depression samt andre opnåelige mentale årsager til erektile problemer.

Den enkelte strategi, der skal bruges til erektil dysfunktion – Behandling – Weill Cornell Medicin

Afhængigt af udløseren samt omfanget af din impotens samt eventuelle faktiske helbredsproblemer, kan du have en række forskellige proceduremuligheder. Din læge kan detaljere risici og fordele ved hver terapi og vil også overveje dine tilbøjeligheder. Din partners valg kan ligeledes spille en rolle i dine procedurevalg. Tandlægemidler er en vellykket behandling af erektil lidelse for flere fyre.

Dette øger blodcirkulationen og giver dig også mulighed for at tilegne dig en konstruktion i feedback til kønsrelateret stimulering. At tage blandt disse tabletter vil bestemt ikke umiddelbart skabe en konstruktion. Kønsrelateret stimulering er nødvendig til at begynde med for at udløse frigivelsen af nitrogenoxid, der kommer fra dine penisnerver. Disse medikamenter forstærker denne indikator, hvilket tillader normal penisfunktion hos nogle mennesker.

Lægemidlerne varierer i dosering, hvor længe de virker samt bivirkninger. Mulige sidepåvirkninger omfatter rødmen, næseblokering, frustration, æstetiske ændringer, rygsmerter og maveproblemer. Din læge vil helt sikkert overveje din særlige situation for at afgøre, hvilken medicin der kan fungere mest ideel. Disse lægemidler kunne bestemt ikke håndtere din impotens hurtigt. Du skal muligvis samarbejde med din læge for at finde det rigtige lægemiddel samt dosis til dig.

Leave a Reply